Jeg sad og tænkte for mig selv her den anden dag. Jeg tænkte over, hvad jeg vil skrive om her på bloggen, og så kom jeg i tanke om, at det kunne være ret interessant at vide, hvordan jeg fik råd til min første guitar. Jeg har førhen fået dette spørgsmål mange gange, da jeg kun var 10 år da jeg selv købte min egen guitar. Jeg købte altså selv min egen guitar, og mine forældre havde intet med det at gøre. Vi var fattige, mine forældre havde ingen penge, og det havde jeg i den grad heller ikke, så hvad skulle jeg gøre? Jeg havde altid haft lyst til at eje et musikinstrument, men jeg vidste ikke hvordan jeg skulle få råd til det. Det var så irriterende at jeg sommetider var søvnløs om natten fordi jeg tænkte over hvordan jeg mon skulle få råd til et musikinstrument. Jeg var ung, så jeg kunne ikke få et arbejde. Jeg måtte ikke engang arbejde som avisdreng, så jeg troede ikke der var noget jeg kunne gøre. Men så fik jeg en ide.

En ide fra en vens far

Jeg var hjemme ved min barndomsven, Martin, som var barn i en rig familie. De havde rigtig mange penge, og jeg var så misundelig. Martin havde endda sin egen guitar og et trommesæt, men han var lidt ligeglad, og brugte aldrig nogen af delene. Jeg var så misundelig, hvordan kunne man eje disse fede ting, og så ikke bruge dem? Så derfor spurgte jeg en dag Martins far, som gav mig en god ide. Han fortalte om, at man kunne låne penge, og på den måde få råd til ting. Det virkede super smart for mig, men jeg vidste inderst inde også godt, at pengene skulle betales tilbage på et tidspunkt. Efter mødet med Martins far tog jeg håbefuld hjem. På en eller anden måde lykkedes det for mig at overtale min mor om, at hun skulle tage et lån, som jeg selv ville sørge for at tilbagebetale gennem hende. Det virkede, og jeg købte min første rock guitar. Det var superfedt, og jeg blev hurtigt rigtig god. Derfor begyndte jeg at spille på strøget, og på den måde fik jeg penge nok til at kunne tilbagebetale min mor.

Min mor brugte dengang Lånweb’s guide tror jeg nok, og det virkede ret godt for hende. Jeg tror stadigvæk hjemmesiden er god, så hvis i ønsker at gentage samme historie, så kan denne side anbefales. Det var nemlig super nemt og hurtigt for in mor at optage et kviklån gennem den nævnte hjemmeside.